Az új őrület neve webherbária.com !!

Nem csoda, hogy a webherbária.com alig tudja kiszolgálni a vásárlóit. Tavaly októberben nyitotta meg kapuit a webshop, és december végéig átlépte a tízezer főt a látogatottsága.

Sikerének kulcsa a széles áruválaszték kozmetikumok, arckrémekcbd olajok, táplálékkiegészítők, gluténmentes termékek -lisztkeverékek és számtalan hasznos termék ami elengedhetetlen egy háztartásba. 

Anyukák találhatnak a kis lurkóknak egészséges nassolni valót, vagy éppen a táplálkozási gondokkal küzdőknek egészséges ételeket, amiket garantáltan imádni fognak a srácok. 

A fő vezérfonal az volt az oldal létrehozásánál, hogy egy (vagy akár egy sem) házhozszállítási költséggel tudjanak a vásárlók máshol nem található termékeket rendelni. Így nem kell össze vissza bolyongni webshop és webshop között, hanem egyben megérkezik a csomag. 

A termékekről részletes leírás segít a döntésben. Ha olyan kényes termékről van szó mint a kozmetikumok, nem könnyű a választás. Természetesen a krémek leírása is alapos, ha mégsem vagyunk biztosak a dolgunkban ott az ügyfélszolgálat, amely készségesen segít a döntésben.

A 2021-es évet azzal kezdte a shop, hogy háztartási tiszítószerek széles választékával bővítette kínálatát. Ezzel tovább segítve a háziasszonyok dolgát, így már tisztítószerért sem kell menni sehova. A webherbaria tulajdonosa azt mondta, folyamatosan azt keresik, hogy tudnak minél olcsóbban szállítani, mert mint elmondta, a legtöbb kosár elhagyás a szállítási költség kalkulációnál történik. "Természetesen megértjük a vásárlókat, hogy nem akarnak szállítási költséget fizetni, ezért is vagyunk azon, hogy ezt a költséget le tudjuk redukálni a nullára." Jelenleg a csomagautomatás kézbesítés a leg költségkímélőbb eljárás. Nem csak a költsége a legkedvezőbb, de nem kell a futárokkal egyezkedni, hogy ki mikor tudja átvenni a csomagot. Kényelmes, szinte mindig útba esik, és költség kímélőbb is mint a házhozszállítás. 

Találkozzunk a webherbárián :-) 

Forrás: webherbaria.com, 2021-02-03 11:04