Legjobban fizető MLM cég lenne a Zinzino?

Miért a ZINZINO?

Remélhetőleg egyet értesz velem abban, hogy az MLM igenis jó lehetőség, és a legigazságosabb, legjobb lehetőség, amit minden ember igénybe tud venni, el tud kezdeni, és amiben mindenki számára lehetőség van az anyagi felemelkedésre, az anyagi biztonság megteremtésére!

Azonban gondolom egyet értesz velem abban, hogy az ember, ha felvállal egy MLM üzleti lehetőséget, fontos, hogy elsőre jól válasszon, ne fusson lyukra, vagyis ne tegyen feleslegesen pénz, időt energiát egy olyan cégbe ami hamar bebukik, vagy amiről hamar kiderül, hogy hiteltelen, nem fizet, vagy rosszak a termékek, esetleg nem tudja kiszolgálni a növekvő rendeléseket, rosszabb esetben ha kiderül, hogy az egész egy átverés, pilótajáték! Az ember egyszer kap bizalmat a környezetétől, a második szuper ajánlatodra, már senki se lesz kiváncsi!

A statisztikák, és valós gazdasági számok alapján egyértelműen kimondható, hogy a legnagyobb gazdasági válságban, ami az elmúlt évtizedeket jellemezte, a direkt értékesítés, a network marketing iparág lankadatlan növekedést mutatott.

A hiteles és valós MLM cégek forgalma évről évre kiugróan magasan növekszik, és ezzel nagyon sok embernek ad megélhetési biztonságot, amellett, hogy a forgalmazott termékek is sokak életminőségét javítják!

Mért adatok alapján, az MLM cégeknek a világon, ma már több mint  118 millió tagjuk van és az általuk lebonyolított forgalom több mint 193 milliárd dollár, amiből több mint 91 milliárd dollár kerül jutalékként kifizetésre évente. 

Van még kérdés? 

Nagyon sok kiváló MLM cég van a piacon, ahova érdemes csatlakozni, és mindenki természetesen a sajátját tartja a legjobbnak! Természetesen, én se tudok attól elvonatkoztatni, amit csinálok, így a szempontok bemutatásánál leírom nálunk, hogy működik az a dolog, és aztán majd az olvasó eldönti, hogy neki mi a szimpatikus!

Figyelj rám!

Nos, én megpróbálok a józanságodra apellálni és megmutatni milyen szempontok lennének mérvadóak, ha nem az érzelmeid vagy az első felindulásod vezetne!

A főbb szempontokat megtalálhatod Nógrádi Bence “Mikor Leszel Milliomos? II.” című, ma már klasszikusnak számító könyvében. A könyvben leírt szempontokat vettem alapul, ezeket rangsoroltam és kiegészítettem a saját szempontjaim alapján, illetve véleményeztem a saját vállalkozásomban szerzett tapasztalatok alapján, leírva azt, hogy én miért tartom a saját cégem a „legjobbnak” ebben a témában. Természetesen megjegyzem, hogy én a legtöbb valódi MLM céget komolynak, és jónak tartom, sőt abban is biztos vagyok, hogy az oda csatlakozó emberek számára az ő cégük lesz a legjobb.

Mivel az MLM a tovább ajánlás elvén működik, nehezen képzelhető el növekvő MLM cég rossz termékekkel és szolgáltatásokkal! Ha valami rossz, akkor azt nagyon kevesen tudják őszintén tovább ajánlani és így nem valószínű a növekedés, nem tudna fent maradni egy MLM cég se. Igazából a különbségek a termékek népszerűségén, eladhatóságán, és a marketing terv, a kifizetési rendszer, a jutalék kifizetés nagyságán és megbízhatóságában vannak.

 1. Stabil, tőkeerős cég, ha lehet több mint 5 éves múlttal!

Manapság az MLM értékesítési forma népszerűségének köszönhetően, szinte gomba módra szaporodnak az új MLM hálózatok. Vannak, amik egy már meglévő cégből válnak ki, vannak, amit több más MLM cégekből kivált vezetők hívnak életre, s vannak, amik egy hirtelen pattant ötletből születnek meg! Ezek általában arra apellálnak, hogy ott lehetsz a kezdeteknél és milyen nagy jövő vár rád, hisz egy termék egy szolgáltatás bevezetésénél lehetsz ott!

Azonban pont itt van elásva a fő gond! Mit fognak mondani 2-3 év múlva amikor már nem lesz új a cég! Ha csak ez a fő indok a csatlakozásra, akkor az rég rossz, borítékolva van a bukás! Ha jó minőségű a termék, inspiráló a kifizetési rendszer akkor akár 40 év után is érdemes csatlakozni és érhetünk el sikereket! Lásd pld az Amway, FLP töretlen forgalomnövekedését, a minősülök számát!

Az már egy másik kérdés, hogy egy olyan piacon, mint a magyar érdemes-e csatlakozni üzletileg egy olyan céghez, ami már 10-20 éve jelen van és szinte nincs ember, aki ne hallott volna róla. Az eredményeik azt mutatják, hogy igen, de szerintem azért nem mindenkinek! Én szerintem, aki kezdő, jobban teszi, ha olyan terméket és céget vállal fel, ami már bizonyított külföldön, de például Magyarországon még csak most kezdik el megismerni az emberek, most áll csak a dinamikus növekedési szakasz előtt!

Az MLM forma semmiképp nem jelent garanciát a sikerre, a többi vállalkozáshoz hasonlóan az első 3-5 évben sok megszűnik, vagy például ki vonul egy már megnyitott piacról! Akarnád-e 3-5 év múlva újra kezdeni az egzisztenciádat?

A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, az igazán jó cégek sok országban működnek, annak kultúrájától függetlenül. Nagyon fontos szempont ez, ugyanis gyakori, hogy ígéretes új cégek az első 1-2 évet nem élik túl. Elegendő annyi, hogy egy tengerentúli szállítmány csúszik két hetet és a cég elveszíti hitelét az adott kontinens országainak törzsvásárlói körében.

Tehát olyan céget keress, amelyik már több éve sikeresen működik. Azt vizsgáld meg, hogy hány országban van jelen, mekkora létszámmal és mekkora forgalmat bonyolítanak. Természetesen joga van és létjogosultsága az új cégeknek is. Senki se zárhatja le az MLM piacot, de aki ilyen friss céghez csatlakozik, annak tisztába kell lennie azzal, hogy ez olyan, mint a tőzsde! Szerencsés is lehet, mert a kezdeteknél csatlakozott, de óriásit bukhat is , és minden munkája kárba veszhet, ha pld egy „nagyot akar a szarka nem bírja a farka MLM kezdeményezésbe botlik! Sajnos Magyarországon tanúi lehetünk az elmúlt években ilyen tündökléseknek és bukásoknak bőven! Soroljam, inkább nem.

A Zinzino AB a teljes EU,  Izland, Svájc, Anglia, Ausztrália, Új Zéland,  és Észak-Amerika, Kanada területén működő, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Jelenleg 36 országban van jelen, de 2020-as cél további 12 ország megnyitása, így a Keleti piacok például Hong Kong is nyit. Körülbelül 260 ezer stabil állandó fogyasztója, tagja van most. 

A céget 2005-ben alapította  norvég Ørjan Sæle, 2010-ben pedig részvénytársasággá alakult. Azóta a Zinzino nyilvánosan működő részvénytársaság, részvényeit a Nasdaq First North jegyzi. Ez azt jelenti, hogy negyedévente teljesen át van világítva a cég, adatai nyilvánosak és így tényekre alapozva értékelheti bárki a céget. Onnan látni például, hogy a 2020-as évben idáig 44%-os növekedés volt a forgalomban az előző évhez képest.

A térség leggyorsabban fejlődő piaca Magyarország, a magyar csapat szuper vezetőivel nagyon komoly eredményeket hozott az elmúlt 2 évben amióta a cég megnyitott az országban!

2. A második fontos szempont, hogy az üzlet legyen a megfelelő trendben, legyen rá egyre növekvő kereslet és igény a piacon. Az egészségmegőrzés, és a megelőzés állandóan népszerű trend, és Covid 19 koronavírus erre most még rá is tett egy lapáttal! A cég egyedi mérési módszere amely rámutat a szervezetben található gyulladásokra, a vérből kimutatható zsírsavak arányából következtetve, nagyon hasznos eszköz abban, hogy az embereket egy egészségesebb táplálkozásra, és megfelelő minőségi táplálékkiegészítésre inspirálja. Emellett a fogyókúra, a jobb sport teljesítmény támogatása is trend. Ha pedig a pénz és vállalkozás oldalát nézzük, akkor pedig elmondható, hogy az otthonról végezhető, online munka is valós trend, pláne most amikor a Home Office sokak számára az egyetlen munka lehetőség!

 

3. Legyen a termék napi fogyasztású cikk, ami mindig elfogy, havonta újra vásárolják az emberek, s olyan termék, amit akkor is megvennének az emberek és annyiért, ha nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség! Természetesen nem látjuk rózsaszínben a világot, és tudjuk, hogy ma még sokkal nagyobb keletje van az egészséget károsító termékeknek, anyagoknak, – cigi, pia, cola, csipsz, édességek – de azért látjuk a trendet ebben is, hogy egyre többen változtatnak és keresik az egészséges táplálékokat, és fordulnak a táplálékkiegészítés felé, így a wellnessipar egyre jobban egy több trilliárd dolláros piaccá nőtt!

4. Legyen a marketingterv igazságos, teljesíthető, és ne legyenek benne kényszerítő eszközök,hatalmas elvárt kötelező forgalmak, elvárások, amik felesleges kiadásokba verik a hálózatépítőket, a jutalékfelvétel feltételeként.

Legyen nemzetközileg építhető, és sok ember számára teljesíthető, és ne csak sok év után, magas szinteken, nagy csapat után fizessen, hanem már az elején is lehessen pénzt keresni. Hát én azt tudom és látom, hogy minden üzletben eleinte sok munkát kell beletenni, és mindenhol a létrejött forgalom alapján a személyes jutalék, de én azt látom, hogy a ZINZINO-ban ez elég hamar elkezd növekedni és már az első hónapokban el lehet érni komoly jutalékokat.

Én azt tudom és látom, hogy egyes vezetőink az előző MLM cégben 5 év után se kerestek 7 számjegyűt és a vezetőik még úgy se, itt viszont 2 év után havi 8 számjegyűt keresnek, és például egyikük már 15 vezetőjénél tudta elérni, hogy ők is millió felett keressenek! És ez a nagy dolog! Mert ha valaki ügyes és profi az szerencse kérdése is lehet, de nem másolható! De ha olyat alkot, ami másolható és másokat is fel tud vinni a csúcsra az már valami, ott másoknak is van esélye!

5. Legyen az üzlet másolható,legyenek online eszközök, videók több nyelven, legyenek rendezvények, és egy jó csapat. Legyen nemzetközileg építhető. A ZINZINO nemzetközi cég.

Ahogy írtam az előző pontban, a szuper az, hogy nem 1-2 profi aki sok pénzt keres, hanem olyan képzés és rendszer van amivel egyre többen tudnak magas jövedelmet elérni, nagy forgalom mellett.

Olvass utána a honlapomon és csatlakozz hozzám!

Forrás: svedegeszsegprogram.com, 2020-11-14 18:49