Részecskeszűrő tisztítás házilag - vonóhorog

A részecskeszűrő (kipufogó javítás árak) funkciója az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló anyagok szabadon távozását

Hűtőventillátor: A részecskeszűrő funkciója az, hogy meggátolja a környezetroncsoló anyagok szabadon távozását. Nagyon sokan nem tudják tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel rendelkeznek. Egy kitűnő részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes csapdába ejteni.

A részecskeszűrő tisztítja önmagát. De ehhez nagyobb fordulatszámon kell utazni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elindul, a részecskeszűrőben lévő szennyeződés elég. A részecskeszűrő gondja jellemzően 160 ezer km körül jelentkezik. Ez leginkább a gépkocsi használatbavételétől függ. Akik kiváltképpen városban használják, hamarabb szembesülnek a bajjal.

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a jármű üzemanyag fogyasztása növekedett miközben a teljesítménye jócskán csökkent. Ha a részecskeszűrő check lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki a sztrádára és pörgessük fel az autót. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalon. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő árának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-07-29 11:45