Különleges online rádió

Rengeteg világhírű zene egy nem mindennapi online rádióban

Online rádiók hallgatása ingyen: Rendkívül bámulatos, hogy az online rádióban húsz műsorvezető tevékenykedik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Az online rádió és a magyar rádióállomások csapatának alapvető, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje fogyatékos embertársát. Alapvető feladata a népszerű online rádiónak, hogy teret biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják kifejezni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. A Lépés Rádió online rádió weblapján kereshető még több javaslat. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint látó munkatársainak.

Sajnálatos módon hazánkban még mindig sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban. Korunkban már számtalan helyen van érzékenyítő program. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a sérült emberek életét. Ebben segít a különös online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-06-25 14:31