Tintapatron utántöltés

A tintapatron árán rengeteget tudunk megtakarítani

Nyomtatópatron rendelés: A legfontosabb probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindenképpen a patron fúvókasorának ismételt üzembe helyezése, a fúvókalégtelenítés. Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid idő alatti tönkremenetelét idézi elő.

Amikor viszont új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes tintapatronért. Ma már egyetlenegy vállalkozó se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a magánemberek háztartásainak egyre nagyobb részében is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek csupán 250-300 oldal kinyomtatása után kifogynak.

Nyomtatni muszáj, de nem mindegy, hogy milyen magas áron kapunk tintapatront. Mostanság már a tintasugaras nyomtatók a mindennapjainknak éppen úgy megszokott részét alkotják, mint az egyéb informatikai eszközök. Ötletek a Refillparadise tintapatron weblapon. A tintapatron elképzelhetetlenül magas összegekért vásárolható meg.

Forrás: refillparadise.hu, 2019-05-20 17:18