Beltéri IP kamera rendszer ár

IP kamera rendszerek webes és mobilos hozzáféréssel

A sötétségben osonó betörőket is tetten érhetjük. az IP kamera beépített éjjellátó inframegvilágítóknak köszönhetően. Az IP kamera biztonsági rendszer a nap 24 órájában fáradhatatlanul őrködik berendezéseink felett, ilyenkor Ön gond nélkül folytathatja hétköznapi teendőit.

A fejlett technikának hála akár kettő megapixeles képfelbontást is képesek alkotni megszerezhető és kedvező árkategóriában. Az IP kamera rendszerek a precíz gyártásnak köszönhetően csekély műszaki érzékkel, nagyobb ismeretek hiányában is villámgyorsan házilag is felszerelhetőek. Az IP kamera megfigyelő rendszere rendelkezik beépített mozgásérzékelő szereppel, amit időrendi sorrendben megjelenít és rögzít az adattárolóra. Adatok az Őrködő IP kamera honlapon.

Az adattároló tárhelyétől és a mozgási események gyakoriságától függően akár több heti vagy havi IP kamera felvételeket is tudunk rögzíteni a modern videó rekorder jóvoltából. Nem lesz megfigyelés nélkül lakása kikapcsolódáskor sem. Hisz azt a távoli elérés alkalmazásával neten keresztül is figyelheti az IP kamera képén keresztül. A mobilos szoftver segítségével telefonjáról egy kattintással megvizsgálhatja az IP kamera távol levő adást. Emellett a komputer webböngészőjéből is megnézheti azt.

Forrás: orkodo.hu, 2017-11-26 12:22