Eredményes online eladás: a profi honlapkészítés fogásai

Honlapkészítés során a cégvezetők gyakran elfelejtik, hogy mi is a valódi cél. Maga a weblap csak egy eszköz a cég szolgáltatásának sikeres értékesítése érdekében

Egy remek weboldal akkor is bevételt generál, ha a kereskedő éppen valami teljesen mással foglalkozik. A látogatókat határozottan motiválni kell rendelésre - a honlapkészítés sohasem fejeződik be. Ilyen módon válik igazi üzletkötő gépezetté egy weblap. Akár nyaralással is foglalkozhat, mivelhogy a honlap folyamatosan hozza a forgalmat. Trükkök a Honlapteszt honlapkészítés honlapon. Ez a honlapkészítés valódi haszna. Ide tartozó témakörben sok kiemelkedő cikket fedezhet fel Verdes János Honlapteszt blogján.

A honlapon lehetőség van instant vásárlásra, kapcsolat felvételre e-mailen vagy telefonon keresztül. A cselekvés-orientált honlapkészítés válik valóban jövedelmezővé. Honlapkészítésnél szem előtt kell tartani, hogy a vásárlók mennyi időt szentelnek a tartalom fontosságának megállapítására. Ez brutálisan csekély. Hiszen 0,25 másodperc alatt a lehetséges vásárló döntést hoz, hogy a weblapon látottak hasznosak-e vagy sem. Nélkülözhetetlen egy hatékony weboldal. A honlap kezdetben egy csábító címsorral felkelti a leendő vevő figyelmét. Merthogy felkeltette a címsor potenciális vásárló érdeklődését, tovább fogja böngészni a weboldal tartalmát.

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-10-08 21:23