Pamut paplan

A nyugodt alvás alapvető feltétele egy lágy paplan

Ha nem csupán egy paplant kíván, hanem önmagára szabottan az igényeire kifejlesztett paplant, az elérhető legjobb helyen jár náluk. A kellemes alvás elengedhetetlen eszköze egy pihe-puha paplan. Az Otthonkomfort paplan honlapon olvasható tanács. Paplan választék között meglévő Naturtex jókora múlttal rendelkező márka képviselője.

A paplan gyártás vadiúj innovációja, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Ami befolyásolja a test hőmérsékletét. Hidegben melegséges érzést nyújt, nyári forróságban finom hűvös érzést jelent. A naturális alapanyagú paplan szerelmeseire is figyelmet fordítottak a gyártók. A műszálgolyós töltetet befedő fedőanyagot makulátlan pamutból gyártják. Bőrünk csak naturális anyagokkal érintkezik.

Műszál golyós töltetű paplan nagy körben elterjedt. Ugyanis a kifejlesztése alatt rádöbbentek a gyártók, hogy az üreges poliészter szál páratlan hővezetési sajátossággal bír. Légáteresztő, a test hőmérsékletét kényelmesen átveszi. Gyakran használják túrafelszerelésekben is.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-08-31 10:58