Gyors segítség a bajban - duguláselhárítás Budapest

Rutinos duguláselhárítás mester felméri a konyha dugulás forrását

Duguláselhárítás - Kád dugulást rendszeresen az otthoni szerek okoznak. Főleg a rosszabb minőségű tisztítószerek miatt kell duguláselhárítással foglalkozni. A szerek rendkívül sok adalékanyagot tartalmaznak. Hamar megtapadnak a vezeték falán. A lefolyó eldugul és duguláselhárítás szakértőt kell találni. Rendszerint fél éven belül bekövetkezik a baj a elégtelen minőségű tisztítószerek miatt.

Gyors segítség a bajban - duguláselhárítás Budapest
Gyors segítség a bajban - duguláselhárítás Budapest

A dugulás sűrűn fordul elő a mosdóban. Manapság a duguláselhárítás gyakorta igényelt szolgáltatás. A mindennapos tevékenységünk miatt keletkező lerakódások eldugítják a csöveket. A csövek belsejében megtapadó szennyeződések összetömörödnek. Hamarosan teljesen eltorlaszolja a vezetéket és duguláselhárítással kell kínlódni.

Gyors kiszállást és az ingyenes helyszíni felmérést nagyon kedvelik az emberek. Egy rutin feladat nem tart tovább fél óránál. De csőtörés, kemény dugulásnál akár napokig is tarthat a falbontással járó feladat. Éppen emiatt rendkívül imádják a fix áron történő duguláselhárítást. A duguláselhárítás költsége nagyon sokszínű. Előre nem lehetséges megmondani, hiszen előre senki sem látja, mivel áll szemben.

Címkék: Duguláselhárítás

Forrás: dugulaselharitasbp.hu, 2017-07-12 20:20