Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása megnőtt míg a teljesítménye durván leromlott

Részecskeszűrő - Temérdeken nem ismerik tudják, hogy a dízel személygépjárművek részecskeszűrővel rendelkeznek. A részecskeszűrő szerepköre az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló szemcsék szabadon távozását. Egy megfelelő részecskeszűrő a káros anyagok 90 százalékát képes magába fogni.

A részecskeszűrő cseréje nagyon drága kiadás. Részecskeszűrő hírek a reszecske-szuro.hu weblapján. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő ára több százezer forint. Sok rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivel a korrigálás ára irdatlanul magas.

A részecskeszűrő regenerálja magát. Viszont ehhez magasabb fordulatszámon kell haladni hosszabb ideig. A regenerálódás folyamata elkezdődik, a részecskeszűrőben meglévő korom elég. A részecskeszűrő gondja jórészt 160 ezer km körül mutatkozik meg. A Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapján fedezhető fel még több adat. Ez jórészben a gépjármű igénybevételétől függ. Akik kimondottan rövid utakon használják, hamarabb találkoznak a fennakadással.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: array, 2017-02-18 18:22