A költöztetés gyakori gondjai és a megoldás: Teher Taxi

Akciós költöztetés nagyon jó díjcsomaggal. Sokszor jelent nyugtalanító szituációt, hogy a költöztetés után az ár nagyobb a megbeszéltnél. Ezt elfelejtheti, ha ezt a költöztetőt választja

Költöztetés - Sokan nem tudják, hogy milyen fillérekért számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban a barátommal együtt költöztünk. Biztos ismerős, mennyire utáltam, amikor a nehéz szekrény belevág a tenyerembe. A régi utálatos megtapasztalások miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Villámgyorsan megismerték a lakásom, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Igazából az emberi vázizomzat nem ilyenféle terhek cipelésére lett fejlődve. Erős nyomás miatt kezünk, hátunk, csípőnk és térdünk szokatlan terhelést kap. Csakhogy egy jártas bútorszállító csapat mindig erre készült felszerelést alkalmaz a komoly tárgyak mozgatásához. Egy jó heveder vagy hám segítségével a a súlyt viselő szakképzett emberek derekára egyenletes megterhelés jut. Gyorsan szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Költözéskor rettentően fontos, hogy milyen állapotban kerülnek drága bútoraink a régi lakásból az új otthonba. Gyakran az ismerősöket kérik meg abban, hogy segítsenek a bútorszállításban. Ami azonban számos problémához vezet. Költöztetés részletekért kattintson ide. Kezdve azzal, hogy a súlyos berendezések szállítása nem is olyan könnyű. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felrakja az autóra. Azonban az ilyen amatőr próbálkozások során szoktak nagyon rondán megsérülni az eszközeink. Ami szintén balesettel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-12-02 17:12