Divatos okos óra webshop. Olcsó ár, tökéletes minőség.

Kategória: olcsó férfi karóra, férfi karóra akció, gt08 okosóra

Ajándék ötletek között az egyik legjobb választás egy divatos karóra vagy egy szép okos karkötő ,legyen az ballagás, karácsony, húsvét, születésnap vagy névnap!

Az oraabc.hu online boltot azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi ékszert vásárolni saját részre, vagy ajándékba.

Egy okos óra vagy egy szép ékszer nem csak az időt mutatja, hanem kiemeli is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekszünk, hogy okosóráink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az érdeklődőket. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat. Folytatás a DZ09 gt08 okosóra weblapján.

Ha olcsón óhajt megbízható ékszerórát vagy egy egyedi ékszert saját részre vagy ajándékba, a legjobb helyen jár!
Az oraabc webshop kínálatában megfizethető áron található órakaróra, férfi óra, gyermek karóra - legyen az mechanikus, karóra, digitális óra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot. ékszerek minden mennyiségben!
Az órákon felül ékszer webshopként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A modern trendeket követve egyre több okosóra jelenik meg a piacon. Ezt követve a mi kínálatunk is állandóan bővül. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, viszont okos telefonnal történő szinkronizálás után a mobilunk funkcióit a csuklónkon levő okos eszközzel vezérelhetjük.

Van köztük olyan, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként működnek és nem kell mobiltelefonhoz kapcsolni. Az óráról kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk SMS-t, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legmodernebb vonalat azon okos órák képviselik, melyek tudásukban minden tekintetben megegyeznek a ma használt mobilokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt.
Jó nézelődést kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-07-02 11:41