vásárlóCsapat online bolhapiac

Online apróhirdetni kifizetődő, mert vagy olcsóbb vele az élet, vagy többlet pénzhez jutunk, viszonyítva kevés befektetett idővel és munkával.
Tételezzük fel, hogy van egynéhány nem használt tárgyad. Érdemes észben tartani, hogy van, aki pénzt adna ezekért a (használt) cuccaidért, esetleg szolgáltatásaidért, illetve szükséged lenne valamire, lehetőség szerint a hivatalos árnál kevesebbért. Kérdezz meg másokatt, előfordulhat, hogy akad náluk (eladó)!
A hatékony hirdetés érdekében azonban jó tudni, hogy hol és milyen módon célszerű hirdetni.

El vagyunk árasztva apróhirdető oldalak tekintetében, a bőséges számú fórumon felbukkanó "reklám" pedig kifizetődő, tudniillik ha valami nem megy el az egyiken, elmegy a másikon, ha valamit nem lelünk meg meg itt, azt megtaláljuk máshol, érdemes hirdetések esetében (is) több lábon állni.
Ennek okán ésszerű minden online hirdető oldalt - így a vásárlóCsapat oldalát is - kiaknázni, hiszen ki tudja, hogy olvasóink közül kik akadnak éppen itt egymásra!
Tehát, ha eladó/kiadó motorod, lakásod van, vagy megúnt tárgyaidat pénzzé tennéd vagy elcserélnéd, ajánld fel, hirdesd meg online, ingyenesen, regisztráció mentesen nálunk.

Ha nem találtad meg a Téged érdeklő hirdetést, írj egyet egy lépésben alig 2 minutum alatt!

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-01-23 21:38