Tippmix fogadási események

Elmondható, hogy hazánkban a szerencsejátékok közül a fogadások vezetik a népszerűségi listát, ami annyit jelent, hogy a magyarok több fogadást tesznek meg, mint amennyi lottószelvényt vesznek.

A hazai sportfogadás legismertebb tagja a Tippmix, egyebek mellett azért olyan népszerű, mert a visszafizetett nyeremény aránya jóval magasabb mint a z ismert lottó játékoké. A megszokott Tippmix mellett 2013. májusban indult útjára a Szerencsejáték Zrt. internetes sportfogadási honlapja, a Tippmixpro, mely ezidáig nem törte meg a hagyományos Tippmix népszerűségét.

Ezokból honlapunkon fellelhetők az aktuális Tippmix eredmények, fogadási események.

A labdarúgás rajongók mellett a fogadók hasznos segítőtársa az nyereményszorzók - az élő meccsállás alakulásának megfelelően a változást online követve - összevetését intéző funkció több mint húsz fogadóiroda oddsaival.

A labdarúgás kedvelőinek, érdeklődőknek, Totó játékosoknak kínáljuk a foci eredmények szolgáltatást, ahol száznál több futball bajnokság, kupa és egyéb megmérettetés élő eredményei tekinthetők meg. Az élő futball eredmények mellett további figyelemre méltó információk is megtalálhatók: bajnoki táblázatok, gólszerzők, félidei eredmények, bűntetőlapok. Megtalálható egyebek mellett az angol Premier League, az olasz Serie A, a spanyol La Liga, a francia elsőosztály, vagy a német Bundesliga eredmények, az NB1 meccseinek állása, az UEFA Champions League vagy Európa Liga élő statisztikái, továbbá a VB illetve európabajnoki összecsapások eredményei is.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-08-15 10:11